Lifestyle

Thurja, e dobishme për të larguar stresin

Thurja, e dobishme për të larguar stresin
 

Megjithëse thurja zakonisht konsiderohet një hobi i të moshuarve, ky aktivitet është jashtëzakonisht i dobishëm për këdo që është i stresuar ose që ka probleme të ngjashme.

Shumë janë interesuar të hulumtojnë natyrën terapeutike të këtij aktiviteti të kohës së lirë, që përfshin gjilpërën dhe thurjen.