Lifestyle

Burger King ® prezanton Rebel Whopper ®: 100% Whopper ®, 0% mish

Burger King ® prezanton Rebel Whopper ®: 100% Whopper ®, 0% mish
Artikulli i sponsorizuar

Sot, Burger King ® Kosovë, njofton se më në fund burger-i që të gjithë kemi pritur - Rebel Whopper ® ka mbërritur në Kosovë. Prezantimi në të njëjtën kohë në 25 vende njëherësh i Rebel Whopper në më shumë se 2 500 restorante, do të jetë prezantimi më i madh në historinë e markës Burger King, kështu Burger King do të bëhet zinxhiri më i madh i restoranteve që do të ofrojë qoften me bazë bimore në Europë.

Pas prezantimit të suksesshëm në Sh.B.A dhe Suedi bëri që adhuruesit e burger-ave në Europë të kërkonin qoften alternative me bazë bimore, duke i ofruar kështu një mënyrë tjetër për të shijuar shijen më të mirë që mund të pritet nga Whopper ®, por me qofte me bazë bimore.