Lifestyle

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton se në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh ka porositur 100.000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat do të sigurohen përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it.

“Vaksinat e porositura pritet të arrijnë në Kosovë në ditët e para të dhjetorit”, thuhet në njoftim.