Lifestyle

Nëse doni të humbni peshë, bashkëpunoni me trurin

Mbipesha dhe çdo përpjekje për të humbur kilogramët e tepërt kanë një ndikim të fortë në tru.

Sa herë që nisni një dietë, ose në momentin kur nuk merrni energjinë e nevojshme për trurin nga ushqimet, do të përjetoni dobësi, uri, depresion, lodhje dhe dhimbje koke.