Lifestyle

Lindja e një fëmijë pa partner, trendi botëror që po përqafohet dhe nga Shqipëria

Lindja e një fëmijë pa partner, trendi botëror që po përqafohet dhe nga Shqipëria

Sjellja në jetë e një fëmije pa babain tashmë është kthyer në trend edhe në vendin tonë.

Një gjë të tillë e konfirmon edhe obstetergjinekologu, Albert Cakoni, i cili thotë se ka një rritje të numrit të femrave që duan të kenë një shtatzëni me ngjizje artificialë. Ndërsa për sociologët kjo risi ka ardhur si pasojë e hapjes së mendësisë së gruas dhe pavarësisë ekonomike.