Lifestyle

Xhemperët me vija dhe mëngë të gjëra, trend i këtij viti

Xhemperët me vija dhe mëngë të gjëra, trend i këtij viti

Posa të bien temperaturat, gjëja e parë që na bie ndërmend janë xhemperët. Ata mund të jenë të hollë, të trashë, më të shkurtër, më të gjatë, njëngjyrësh apo lara-lara.

Ne gjithnjë jemi në kërkim të modeleve të sezonit të kaluar, duke i vënë përpara në dollapët tanë, për t’i pasur më të qasshëm. Gjithnjë i kemi xhemperët tanë të preferuar, prej të cilëve nuk heqim dorë edhe kur të vjetrohen, ndonëse disa duhet t’i zëvendësojmë dhe të blejmë të rinj.