Lifestyle

“BRICK” krijon ambiente frymëzuese për mësim

Pas një pune intensive dhe falë programit “BRICK”, është krijuar një ambient frymëzues dhe i këndshëm mësimi për fëmijët e një fshati të Ferizajt.

Me shume rreth programit BRICK, ju lutem shkruani në emailin [email protected]