Lifestyle

Vlerat e jashtëzakonshme të farave të specit për shëndetin

Vlerat e jashtëzakonshme të farave të specit për shëndetin

Farat dhe speci janë të pandashëm në përmbajtjen e vitaminës C

Farat e specit jemi mësuar t’i hedhim në kosh përpara çdo gatimi të perimes.