Lifestyle

Efektet e një molle para gjumit

 

Të hash diçka para se të flesh mund të të sjellë probleme gjatë natës sepse ushqimet në orët e vona të rëndojnë stomakun. Nëse kjo është e vërtetë për shumicën e ushqimeve, molla mund të jetë zgjidhja më e mirë para gjumit.

Ka përmbajtje të lartë vitaminash dhe mineralesh, antioksidantë, polifenole dhe pothuajse fare yndyrë.