Lifestyle

Sot demonstrata më e madhe në historinë e planetit për ndryshimet klimatike

Sot demonstrata më e madhe në historinë e planetit për ndryshimet klimatike

Nga Londra në New York City dhe nga Perth në Paris, aktivistët e klimës do të marrin pjesë në një grevë të përgjithshme globale sot në atë që pritet të jetë dita më e madhe e demonstratave klimatike në historinë e planetit.

Një marshim në Melburn, në qendër të Australisë, ka mbledhur tashmë një turmë masive.