Lifestyle

Shëndeti i mëlçisë nis nga mëngjesi. Çfarë duhet të konsumoni

Shëndeti i mëlçisë nis nga mëngjesi. Çfarë duhet të konsumoni

Vakti i parë i ditës ka një ndikim të fortë në mirëqenien e organizmit nga koka tek këmbët. Mëngjesi i bollshëm dhe i shëndetshëm ka aftësinë të parandalojë dhjamosjen e mëlçisë dhe të riparojë dëmet e shkaktuara në këtë organ.

Çfarë është dhjamosja e mëlçisë?