Të mbajmë fëmijët të sigurt gjatë përdorimit të internetit

17 September 2019 10:13

Bullizmi dhe disa fenomene të tjera janë mjaftë të përhapura brenda ambienteve shkollore.

Shumë shpesh këto ngacmime barten edhe nëpërmjet rrjeteve sociale në internet.

Rreziqet që shfaqen në internet janë në rritje të vazhdueshme, e këto rreziqe më së shumti i prekin moshta e reja, sidomos nxënësit, prandaj edhe programi i “BRICK” i zbatuar nga CDF-ja, synon i informojë nxënësit, mësimdhënësit dhe prindërit për rrezikun mbi përdorimin e internetit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme