Lifestyle

E vërteta rreth kremrave për fytyrë

 

Produktet për kujdesin e lëkurës premtojnë se do të rregullojnë aknet, zbusin lëkurën, shtojnë hidratimin dhe kështu secili nga ne e besojmë përmbajtjen.

Është e vërtetë se sa më shumë të jemi të hidratuar, aq më mirë, por nëse teprojmë me