Lifestyle

Kura me mjaltë, spec të kuq dhe lëng limoni për problemet me tretjen

Kura me mjaltë, spec të kuq dhe lëng limoni për problemet me tretjen
 

Konstipacioni, plogështia dhe problemet me stomakun janë shenja paralajmëruese që sistemi tretës nuk po funksionon siç duhet.

Ky mos funksionim shkakton një barrë të rëndë në zorrën e trashë dhe rrit rrezikun e ekspozimit ndaj toksinave të dëmshme.