Lifestyle

Llaçi që ndal infarktet; pilula me çmim të ulët edhe për më të varfrit

Llaçi që ndal infarktet; pilula me çmim të ulët edhe për më të varfrit

Një pilulë në ditë që mban katër ilaçe, mund të reduktojë numrin e atakeve kardiake dhe infarkteve me një të tretën e mundësisë.

Polypill, mban aspirin që hollon gjakun, një statinë që ul kolesterolin dhe dy ilaçe për uljen e presionit të gjakut, transmeton TCH.