Lifestyle

Mënyra se si ta largoni aromën e cigares nga rrobat

 

Ne të gjithë e njohim atë aromë që na ndjek nga pas në përfundim të një mbrëmjeje jashtë në bare, darkë rreth zjarrit ose një mbrëmjeje vere në koncert.

Kjo aromë aspak e këndshme ju ndjek në shtëpi dhe duket sikur mbështjell çdo gjë që prekni. Por si mund të shmanget aroma e tymit të duhanit nga rrobat?, transmeton rtk.