Lifestyle

Së bashku me një mollë ne hamë edhe 100 milionë baktere

 

Mollët e freskëta, edhe nëse nuk trajtohen me pesticide, janë një burim i vitaminave, mineraleve dhe sjellin shumë përfitime për trupin e njeriut, dhe për këtë arsye janë ndër kampionët e shërbimeve midis frutave.

Një nga vetitë e mrekullueshme të mollëve është se një fryt i vetëm mbart të gjithë forcën e baktereve - 100 milionë.