Lifestyle

Hidratohuni me kafe dhe çaj gjatë verës

 

Temperaturat e larta bashkë me vapën sjellin edhe disa probleme për organizmin. Problemi konstant i kësaj periudhe, është padyshim dehidratimin i trupit ose quajtur ndryshe mungesa e ujit.

Shfaqet si pasojë e një morie arsyesh, por kryesisht për shkak të djersitjes së madhe të trupit nga vapa. Kështu sfida e ditëve të nxehta është të qëndroni të hidratuar sa më shumë.