Lifestyle

Rreziqet nga pirja e ujit të ftohtë pas ngrënies

Rreziqet nga pirja e ujit të ftohtë pas ngrënies
 

Me rritjen e temperaturave, freskinë e gjejmë tek pijet dhe lëngjet e ftohta. Të gjithë e njohin mirë ndjesinë që të jep një gotë me ujë të ftohtë gjatë një dite të nxehtë.

Megjithatë, sipas të dhënave, pirja e ujit të ftohtë, sidomos pas ngrënies, ka shumë rreziqe të fshehura për shëndetin.