Lifestyle

Mjedrat mund të parandalojnë diabetin

Mjedrat mund të parandalojnë diabetin
 

Nëse hani rregullisht mjedra, ju do të keni flokë më të fortë, ten më të mirë fytyre, shëndet më të mirë të tretjes dhe kardiovaskulare, imunitet më të fortë dhe rrezik më të ulët të inflamacionit.

Mjedra ka veti të forta antioksiduese, pasi zvogëlon aktivitetin e radikalëve të lirë dhe mbron kundër kancerit të zorrës së trashë, gjirit, mitrës, ezofagut dhe prostatës.