Lifestyle

Depresioni mund të shkaktojë probleme me kujtesën

 

Personat që vuajnë nga depresioni mund të kenë probleme mes dallimit të kujtimeve të ngjashme.

Jeta me depresion mund të shpie në një numër problemesh, përfshirë problemet me gjumin dhe nivelet më të larta të stresit. Por, së fundmi shkencëtarët kanë zbuluar edhe këtë: ekziston një lidhje mes depresionit dhe kujtesës.