Lifestyle

Si ta përballoni vapën në shtatzëni

 

Vapa e verës i pengon shumicën dhe në veçanti me të përballen me mjaft vështirësi gratë shtatzëna.

Ekspertët këshillojnë që shtatzënat të mos shkojnë kudo pa një shishe uji në të cilën kanë shtrydhur lëng limoni dhe kanë shtuar pak sheqer. Kjo do të parandalojë humbjen e vetëdijes së shkaktuar nga temperaturat e larta, transmeton ksp.