Lifestyle

Maska me limon dhe mjaltë për largimin e njollave në fytyrë

Foto: Ilustrim
 

Nga limoni keni përfitime të mëdha shëndetësore duke filluar nga humbja e peshës deri tek mbrojtja e lëkurës.

Shumë femra e përdorin limonin për maska të fytyrës pasi i largon njollat dhe vrimat e zeza.