Lifestyle

Ngritja e taksave të duhanit ul kërkesën për konsum në Shqipëri

 

Ngritja e taksave të duhanit është mënyra më efektive për të ulur kërkesën dhe reduktuar vdekjet.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik fakti se 2/3 e rasteve me kancer mushkërie shkaktohen nga duhanpirja, ngritja e taksave të duhanit mund të ulë kërkesën për konsum.