Lifestyle

Çfarë tregon rënia e hershme e flokëve për shëndetin tonë

Çfarë tregon rënia e hershme e flokëve për shëndetin tonë

Në një studim të huaj, u vëzhguan 680 pacientë nga klinika onkologjike dhe u krahasua me të njëjtin numër të meshkujve të të njëjtës moshë që përfaqësonin grupin e kontrollit.

Është vërtetuar se njerëzve që filluan t’iu binin flokët në moshën 20 vjeçare kishin dy herë më shumë shanse të preken nga kanceri i prostatës, krahasuar me ata që nuk kishin këtë problem.