Lifestyle

Ushqimet për një gjumë të rehatshëm

Ushqimet për një gjumë të rehatshëm
 

Nëse keni probleme me gjumin gjatë natës, kjo mund të jetë për shkak të faktit se ju konsumoni darka tepër të rënda dhe një ushqim jo të shëndetshëm.

Por, cilat janë ushqimet më të mira për të fjetur rehat?