Lifestyle

Ata që ecin shpejt jetojnë më gjatë, thotë një studim i ri

Foto: Daily Mail
 

Ata që ecin shpejtë mund të jetojnë më gjatë sesa dembelët (ata që ecin ngadalë) – falë peshës së tyre, thotë një studim i ri.

Studiuesit nga Universiteti i Leicesterit kanë analizuar të dhënat e 474.919 personave me moshën mesatare prej 52 vjeç në “UK Biobank” mes vitit 2006 dhe 2016, shkruan “Daily Mail”.