Lifestyle

Ushqimet me kripë na bëjnë të uritur

 

Për një kohë të gjatë mendohej se ushqimet e kripura shtojnë etjen dhe na bëjnë të pimë më shumë ujë. Por a mund të na bëjnë të hamë më shumë?

Kohët e fundit studiuesit kanë filluar të eksplorojnë rolin e kripës në shkaktimin e urisë ose në rritjen e peshës.