Lifestyle

Sa shpesh duhet t’i lani flokët

Sa shpesh duhet t’i lani flokët
 

Shumica e njerëzve lajnë flokët çdo ditë. Disa gra i pastrojnë ato një herë në javë.

Si ta dimë se kush ka të drejtë? Gazetarët e PopSugar kanë vendosur të zgjidhin këtë mister dhe kanë biseduar me një dermatolog, një floktar dhe një kolorist. Ja se çfarë u përgjigjen duke u bazuar në llojet e flokëve dhe nëse ato janë me ngjyrë apo jo.