Lifestyle

Varësia nga alkooli luftohet me birrë të ngrohtë

 

Një deputete lokale meksikane kërkon të votohet një ligj që ndalon në Meksikë shitjen e birrës së ftohtë për të ulur konsumin e alkoolit, një propozim që ka ngjallur reagime të shumta, shpesh tallëse në rrjetet sociale.

“Nëse birra nuk është e ftohtë, atëherë detyrohesh ta çosh në shtëpi, ta vendosësh në frigorifer dhe më pas ta konsumosh”, sqaron Maria de Lourdes Paz e partisë “Morena” (e majta) e presidentit Andres Manuel Lopez Obrador.