Lifestyle

Mos i gjuani barishtet e karotave, janë të shëndetshme për zemrën, veshkat dhe eshtrat

 

Keni dëgjuar për barishtet e karotave? Janë ato bishtat e gjatë që formojnë një mburojë të gjelbër mbi karotë.

Shumë prej konsumatorëve preferojnë t’i shkulin ato, me shpresën që karota do të peshojë më pak.