Lifestyle

Mjaltë dhe kanellë për të humbur në peshë

Mjaltë dhe kanellë për të humbur në peshë
 

Pothuajse të gjithë ne e dimë se mjalti është shumë i shëndetshëm por shumë pak e dimë se sa e shëndetshme është kanella.

Sot e përdorim si erëza por në fakt është shumë më shumë se kaq. Kanella ka një histori të gjatë pasi në të kaluarën është përdorur si një medikament natyral për të trajtuar një numër të madh të sëmundjeve.