Lifestyle

Maskat me sodë buke për të shpëtuar nga rrudhat

Maskat me sodë buke për të shpëtuar nga rrudhat
 

Sekreti i lëkurës së shëndetshme është i fshehur në zakonet e përditshme. Nëse mësoni të kujdeseni për lëkurën tuaj me masazhet e fytyrës dhe përdorimin e sodës së bukës, mund të parandaloni rrudhat dhe pikat e lëkurës.

Shpesh ndodh që në fakt, për shkak të stresit dhe shprehive të gabuara, siç është ekspozimi i drejtpërdrejtë ndaj dritës së diellit, veprimi agresiv i agjentëve të jashtëm, ushqimi i pasaktë dhe mungesa e higjienës adekuate, lëkura fillon një proces plakjeje të hershme qelizore, transmeton noa.