Lifestyle

Çaji i zi ndihmon në humbjen e peshës

 

Çaji i zi, ashtu si ai jeshil, ndihmon të humbisni në peshë, por ka dhe përfitime të tjera për shëndetin.

Meritë e faktit që modifikon bakteret e zorrëve, duke rritur metabolizmin, thuhet në një studim të universitetit të Los Anxhelos, publikuar në European Journal of Nutrition.