Lifestyle

Zbardhni dhëmbët me këto metoda

 

Gjithkush duhet të vendosë disa data çdo vit me dentistin e tyre të besuar, në mënyrë që të vazhdojë me pastrimin e gurëzave. Kjo, e kombinuar me një kujdes të përhershëm të dhëmbëve tanë, mund të na japë një gojë të shëndetshme dhe estetike.

Por kur del një akumulim i bezdisshëm i gurit në një periudhë shumë larg nga takimi tjetër i planifikuar, si ta bëjmë? Këtu janë disa mënyra efektive për të rifituar bardhësinë e dhëmbëve tuaj.