Lifestyle

Dalja dy herë në javë me miqtë është shumë mirë për shëndetin e një gruaje

Dalja dy herë në javë me miqtë është shumë mirë për shëndetin e një gruaje
 

Dalja me miqtë të paktën dy herë në javë, është shumë mirë për shëndetin e një gruaje.

Konfirmimi vjen nga Robin Dunbar, një psikolog në fushën e marrëdhënieve sociale dhe zhvillimit në Departamentin e Neuroshkencave pranë Universitetit të Oxfordit.