Lifestyle

Elsa Nushi, 16 vjeçarja që zbuloi koleksionin më të ri të veshjeve për fëmijë në “Jeta”

Elsa Nushi, 16 vjeçarja që zbuloi koleksionin më të ri të veshjeve për fëmijë në “Jeta”

Elsa Nushi është vetëm 16 vjeçare dhe ajo tashmë merret me zanatin e rrobaqepësisë.

Para dy viteve kur ishte 14 vjeçare filloi të merret me këtë profesion. Si e vogël, filloi të merrej me art dhe ishte familja e saj që e zbuloi talentin e saj.