Lifestyle

Çaji nga lëvorja e hollë e arrës, pastrues i fuqishëm për arteret

Çaji nga lëvorja e hollë e arrës, pastrues i fuqishëm për arteret

Kur përgatitet në këtë mënyrë, pastron arteriet, eliminon dhimbjen e gjoksit dhe rregullon presionin e gjakut.

Çaji prej lëvores së hollë që ndan pjesën e mishit nga arra, të cilën e hedhim gjithmonë, është provuar të jetë shumë efektive për pastrimin e arterieve të zemrës, parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe uljen e temperaturës së lartë të trupit.