Lifestyle

Konsumimi i alkoolit në sasi të vogla mund ta ndihmojë zemrën

Foto: Ilustrim
 

Sulmi në zemër është më i shpeshtë te personat e moshuar dhe paraqet gjendjen kur zemra është shumë e dobët për të shtyrë qarkullimin e gjakut nëpër trup ashtu si duhet.

Studimi i fundit amerikan sugjeron diçka tjetër në krahasim me hulumtimet e mëhershme.