Lifestyle

5 këshillat e OBSH: Dieta pas festave të fundvitit

5 këshillat e OBSH: Dieta pas festave të fundvitit

Organizata botërore e Shëndetit me rastin e ditëve të festave të vitit të Ri, kur përgjithësisht abuzohet me ushqimin, ka dhënë 5 këshilla: Të ndryshohet ushqimi herë pas here, të reduktohet sasia e konsumit të kripës, të yndyrave, sheqerit dhe të alkoolit.

Këto këshilla vlejnë për ta përballuar Vitin e Ri me një dietë të shëndetshme, që të na ndihmojë të luftojmë infeksionet dhe probleme të tjera shëndetësore si obeziteti, diabeti, sëmundjet e zemrës etj.