Lifestyle

Flokë me xixa, tendenca e festave të fundvitit

 

Gjatë sezonit të festave të fundvitit i jepni një prekje origjinale flokëve tuaj, duke përdorur xixat, një nga trendet më të bukura, që do t’ iu dhurojnë një pamje me stil dhe shkëlqyese.

Shumë të përdorura në grimin dhe në artin e thonjve, xixat janë një domosdoshmëri gjatë sezonit, pse mos t’i përdorni ato edhe në flokët tuaj?