Lifestyle

Sa orë gjumë i duhen njeriut për jetë të shëndetshme

Sa orë gjumë i duhen njeriut për jetë të shëndetshme
 

Sasia e tepërt dhe e vogël e gjumit mund ta dëmtojnë trurin tuaj.

Një studim i publikuar në revistën “Sleep” ka përfshirë më shumë se 40 mijë njerëz nga anë e mbanë bota për ta kompletuar një anketim online dhe një seri të testimeve të aftësive mendore, siç është arsyeja, kujtesa dhe aftësitë verbale.