Brokoli mund të detoksifikojë organizmin

Brokoli mund të detoksifikojë organizmin

09 December 2018 17:26

Brokoli ka një efekt të fortë dhe pozitiv në sistemin e detoksifikimit të organizmit dhe është përgjegjës për kombinimin e tre fitonutrientëve, të cilat janë në një kombinim të veçantë në këtë ushqim.

Këta tre elementë ndihmojnë të gjitha hapat në procesin e detoksifikimit të organizmit - aktivizimi, neutralizimi dhe eliminimi i substancave të padëshirueshme, transmeton ksp.

Gjithashtu, brokoli përmban një kombinim jashtëzakonisht të fortë të vitaminave A dhe K, dhe për ata që nuk kanë vitaminë D, kjo perime është një ushqim ideal që duhet të përfshihet në dietë.

Një tjetër pasuri e dobishme e brokolit është një efekt antiinflamator, dhe në uljen e kolesterolit të keq.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme