Lifestyle

Efektet negative që mund të shkaktojë gjumi i tepërt

Efektet negative që mund të shkaktojë gjumi i tepërt
Foto: Ilustrim

Ekspertët thonë se gjumi është shumë i rëndësishëm dhe mungesa e tij sjell probleme serioze. Por, një gjumë i tepërt gjithashtu paraqet problem serioz.

Pavarësisht nëse keni etje, dhimbje koke dhe trupi, ka një arsye pse trupi juaj reagon pas një gjumi të gjatë.