Pesë rregulla të arta për një jetë më të lumtur

Pesë rregulla të arta për një jetë më të lumtur

19 November 2018 08:05

Andrej Kurpatov, një psikoterapeut, shkrimtar dhe kolumnist i botimeve të shumta, caktoi rregullat e artë të jetës së tij.

Ndiqni ato dhe buzëqeshja do të jetë më shpesh në fytyrën tuaj, transmeton KosovaPress.

1. Asnjëherë mos transferoni përgjegjësinë për atë që po ndodh me ju në jetë te të tjerët.

"Unë e kuptoj se ka një tundim të vazhdueshëm për të fajësuar tjetrin, mund të jetë më e lehtë, dhe ti justifikon veten. Por do ta gjeni kur ta pranoni plotësisht se jeni autori i të gjitha dështimeve dhe krijuesi i të gjitha sukseseve tuaja ".

2. Pranoni faktin se nuk mund ta ndryshoni të kaluarën

"Ne mund të ndikojmë vetëm në të ardhmen, dhe kjo varet nga ajo që po bëjmë tani. Mos prisni që e ardhmja juaj të jetë e përsosur: Ju duhet të bëni më të mirën për të buzëqeshur në të ardhmen. "

3. Mos mendoni se mund të ndryshoni të tjerët

"Padrejtësisht, të gjithë kemi këtë iluzion naiv që mund ta ndryshojmë dikë. Si rezultat, ne vuajmë, pasi nuk mund ta bëjmë. Vetëm rrethanat mund të ndryshojnë njerëzit - gjithçka tjetër është vetëm një perceptim i mashtrimit. Lejo që të tjerët të jenë të ndryshëm, të jenë ata që janë. Në një moment, mund të filloni të shijoni ato. "

4. Bëni atë që është me të vërtetë e rëndësishme për ju

"Nëse po pyesni se çfarë është kuptimi i jetës, ka shumë të ngjarë të jeni paksa në depresion. Ajo që është më e rëndësishme nuk është "kuptimi i jetës", por ndjenja se jeta juaj ka kuptim.

Bëni atë që mendoni se është me rëndësi të madhe për ju. Mos harroni ta kujtoni kohë pas kohe. Mos e ndiqni verbërisht suksesin vetëm pse shumica rreth jush e bëjnë këtë.

Nëse thjesht e bëni atë që ndjeni se është e rëndësishme, suksesi me siguri do të vijë te ju. "

5. Mos e humbni kohën dhe energjinë për ata që nuk interesohen për ju ose për ata që nuk ju pëlqejnë

"Në këtë botë ka shumë njerëz që i doni dhe me të cilën jeta do të jetë plot gëzim. Thjesht, mos u mbyllni në vete dhe të jini person i dyshimtë. Besoni - hapja dhe mirësia do t'ju ndihmojnë të merrni të gjitha përfitimet."

Komentet

Shto koment

Të ngjashme