Lifestyle

Veza dhe karota për lëkurë të pastër

 

Lëkurë e pastër dhe plot jetë është diçka që të gjithë e duan, por nganjëherë nuk është edhe aq e lehtë për ta pasur.

Veç gjenetikës, është stili i jetesës, dieta ushqimore dhe produktet kozmetike ato që ndikojnë në cilësinë e lëkurës.