Lifestyle

Shkencëtarët besojnë që kufiri i pubertetit duhet të jetë ndërmjet moshës 10 dhe 24 vjeç

Shkencëtarët besojnë që kufiri i pubertetit duhet të jetë ndërmjet moshës 10 dhe 24 vjeç

Shkencëtarët besojnë se duhet lëvizur kufirin e ulët dhe të sipërm të adoleshencës ose pubertetit, i cili do të duhej të zgjatej nga mosha dhjetë deri në 24-vjeçare.

Dikur mendohej se njeriu është i rritur kur i mbush 19 vjet, por sot edukimi zgjat më gjatë dhe shumica e të rinjve jetojnë më gjatë me prindërit e tyre dhe nuk hyjnë herët në martesë, transmeton koha.net.