Trashëgimia e Martin Luther Kingut jeton edhe 50 vjet pas vdekjes

Trashëgimia e Martin Luther Kingut jeton edhe 50 vjet pas vdekjes

04 April 2018 09:01

Më 4 prill, 1968, udhëheqësi i të drejtave civile, Martin Luther King Jr, është vrarë në Memfis të Shteteve të Bashkuara. Ai ishte udhëheqësi kryesor i luftës për barazi për amerikanët me ngjyrë dhe një mbështetës i patrembur i protestës së padhunshme përballë shtypjes.

Për më shumë në vazhdim përmes videos, të përgatitur nga Radio Evropa e Lirë.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme