18 qytetet më të lira në botë

18 qytetet më të lira në botë

25 March 2017 12:52

Raporti të ardhura-shpenzime është i ndryshëm në shumë shtete të botës, madje ajo ndryshon edhe brenda qyteteve të të njëjtit shtet.

The Economist Intelligence Unit ka publikuar të martën raportin vjetor të kostos së jetesës për qytetet, popullsia e të cilave i kalon disa milionë, transmeton tch.

Por ndërsa tek qytetet me nivelin e jetesës më të lartë bëjnë pjesë qyteti si New Yorku apo Londra, një interes i veçantë vjen për qytetet me koston e jetesës më të lirë. Qytete të mëdha ku mund të jetosh mirë dhe lirë.

18-Asuncion, Paraguaj
17-Johannesburg, Afrike e Jugut
16-Kathmandu, Nepal
15- Tehran, Iran
14-Damask, Siri
13-Caracas, Venezuele
12 - Lusaka, Zambia
11- Pretoria, Afrike e Jugut
10- Kiev, Ukraine
09-Bukuresht, Rumani
08 - New Delhi, Indi
07- Algiers, Algjeri
06 - Chennai, Indi
05-Mumbai, Indi
04-Karachi, Pakistan
03- Bangalore, India
02-Lagos, Nigeria
01 -Almaty, Kazakhistan

Komentet

Shto koment

Të ngjashme