Lëmsh

Ditët e fundit të Perandorisë Osmane nëpër foto

 

Dikur ishte njëri prej qyteteve më të madha dhe më të pasura në Europë dhe në një seri të imazheve nga kartat postare është prezantuar jeta nëpër rrugët e Konstantinopojës.

Arkitektura e Konstantinopojës, tani Stambollit, është paraqitur nëpër fotografitë e shkrepura gjatë viteve 1890-1900. Këtyre fotografive u është shtuar edhe ngjyra.